Informativo

Defesas de Dissertação e Tese (17/02/2017)

TÍTULO: Thermodynamic characterization of two pilot spray dryers and evaluation of the effect of high molecular weight compounds on traditional and lactose-free dairy mixes

DOUTORANDO: Cleuber Raimundo da Silva
ORIENTADOR: Antônio Fernandes de Carvalho

DIA: 17/02/2017.

HORÁRIO: 08:00 horas.
LOCAL: Auditório do DTA III

 


TÍTULO: PURIFICATION, CHARACTERIZATION AND EVALUATION OF THE DIFFERENTIAL EXPRESSION OF PROTEASES OF PSEUDOMONAS FLUORESCENS

DOUTORANDA: Maura Pinheiro Alves
ORIENTADOR: Antônio Fernandes de Carvalho

DIA: 17/02/2017.

HORÁRIO: 14:00 horas.
LOCAL: Auditório do DTA III


 

TÍTULO: Albumina do soro bovino como nanocarreador de curcumina

MESTRANDA: Eliara Acipreste Hudson
ORIENTADORA: Ana Clarissa dos Santos Pires

DIA: 17/02/2017.

HORÁRIO: 08:00 horas.
LOCAL: Sala 331 do DTA III


Endereço

Departamento de Tecnologia de Alimentos
Campus Universitário – Viçosa – MG, Brasil
CEP:36570-900.
Tel: (31) 3612-6705 / 3612-6723

E-mail: tca@ufv.br

© 2020 Universidade Federal de Viçosa - Todos os Direitos Reservados